Cina Dusung komérsial dada freezer replaceable tipe digabungkeun chiller freezer Produsén na Factory | Dusung

Dusung komérsial dada freezer tipe digabungkeun replaceable chiller freezer

Dusung komérsial dada freezer tipe digabungkeun replaceable chiller freezer

Pondok Description:


  • Model: ZM14BL01, ZM21B01, ZM25BL01
  • Rentang suhu (℃): 2 ~ 8 ℃
  • Sistim cooling: Ventilated cooling System
  • tegangan, frékuénsi: 220V / 50HZ, 110V / 60HZ
  • Kelas iklim: N-ST
  • Defrost: otomatis
  • Katalog Kaca: 28
  • Details

    tags

    spésifikasi
    model ZM14BL01 ZM21BL01 ZM25BL01
    volume Net (L) 1200 1400 1640
    Dimension (W x D x H) 1470 * 652 * 2389 2115 * 652 * 2389 2500 * 652 * 2389

    aréa tampilan badag tur perméabilitas alus.

    1-ZM-Dusung-Refrigeration

    Dada freezer bisa dipilih jeung dirakit dina will.

    2.1--8-ZM-Dusung-Refrigeration

    Éléktronik Élmu sarta dua kali glazed kerung Kaca Door, Nyegah fogging.

    2.3-ZM-Dusung-Refrigeration.jpg

    Dada freezer anti tabrakan bar adopts téhnologi lemes sareng teuas, luhur lemes sareng teuas handap, sarta plat handap adopts.

    5-ZM-Dusung-Refrigeration

    mesin Integrative, gampang pikeun pindah, bisa ngarobah tata perenah di will, ongkos hiasan low.

    4-ZM-Dusung-Refrigeration.jpg

    Paké EBM waterproof kipas noise low.

    6-ZM-Dusung-Refrigeration

    Kulkas ngagunakeun diimpor low-E Kaca Door kalawan Electric Élmu sarta.

    2.3-ZM-Dusung-Refrigeration.jpg
    WhatsApp Online Chat!