• Tentang Kami

    DUSUNG refrigeration mangrupa pangbadagna produsén pulo freezer di Cina.
  • FAQ

    Leyuran Subsystem pangimeutan dina display Chip
  • WHY CHOOSE US?

    DUSUNG group established in Qingdao since 2002, after 18 years in the field of the commercial refrigeration manufacture,we have 5 well-known commercial freezer brands-DUSUNG,KAICHUANG,BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK. DUSUNG refrigeration is the biggest island freezer manufacturer in China.

    aplikasi

    Produk Aplikasi Domain na Diagram Aplikasi
    • Daging Refrigeration

      Dusung-Refrigeration-Daging-hal
      Tambih deui
    • Kaca Door freezer

      Dusung-Refrigeration-Kaca-Door-freezer
      Tambih deui
    • Refrigeration Gabungkeun

      Dusung-Refrigeration-buleud-semivertical
      Tambih deui

    wartos

    Produk sarta Pangwangunan tarumanagara
    • Dusung Refrigeration start to work today ...

      Dusung Refrigeration start to work today on 18th,Feb 2020, Even China is still surfuring under the COVID-19,but the new cases decreased for 5 days,everything turns better....
      Dusung Refrigeration start to work today on 18th,Feb 2020
    • Start of Winter In China Dusung Cool

      Start of Winter, (Chinese: 立冬), the 19th solar term of the year, begins this year on Nov 8 and ends on Nov 21. Start of Winter is the first solar term of winter, which means winter is coming and...
      Start of Winter In China Dusung Cool
    • Ibun urang turunan ti Dusung Cool

      Kalénder lunar tradisional Cina meulah taun ka 24 istilah surya. Ibun urang turunan, (Cina: 霜降), istilah surya 18 taun, dimimitian taun ieu dina Oct 24 sarta ends on Nov 7. F ...
      Ibun urang turunan ti Dusung Cool
    • DUSUNG REFRIGERATION nyokot bagian dina HOST MI ...

      Dusung Refrigeration nyokot bagian dina Equipment nu, Kopi jeung pangan 41th Hospitallty Pameran International on 18 ~ 22th, Oktober 2019 fieramilano HALL6 Nangtung L01 Wilujeng sumping di buka stan urang, ngobrol abo ...
      DUSUNG REFRIGERATION nyokot bagian dina HOST milano 2019

    Jieun hareup kalawan kapinteran.

    Aya sia aya aing ningali hasil ahir kalawan panon sorangan
    Aksés ka manual bébas jeung sampel
    WhatsApp Online Chat!