• за нас

  DUSUNG ладење е најголемиот производител на островот замрзнувач во Кина.
 • Најчесто поставувани прашања

  Решение на потсистемот за следење на Покажи чип
 • Зошто ни се избере?

  DUSUNG group established in Qingdao since 2002, after 18 years in the field of the commercial refrigeration manufacture,we have 5 well-known commercial freezer brands-DUSUNG,KAICHUANG,BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK. DUSUNG refrigeration is the biggest island freezer manufacturer in China.

  Повеќе од 89% клиент pleaced наредбата, по што ја посети нашата фабрика во изминатата 2018 година.

  Повеќе од 89% клиент pleaced наредбата, по што ја посети нашата фабрика во изминатата 2018 година.

  15 дизајнери, донесе 5 нови производи секоја година.

  15 дизајнери, донесе 5 нови производи секоја година.

  Ви благодариме за 520 работници, да се обезбеди производство и дополнување.

  Ви благодариме за 520 работници, да се обезбеди производство и дополнување.

  With more than 18 years experience in commercial refrigeration,Dusung reach to the Top 3 of China.

  With more than 18 years experience in commercial refrigeration,Dusung reach to the Top 3 of China.

  производ

  разновидност

  Вид на мало

  тип на случај

  функција

  повеќе

  апликација

  Производ апликација домен и апликација Дијаграм
  • ладење месо

   Dusung-ладење-Месо случај
   повеќе
  • Стакло на вратата на замрзнувачот

   Dusung-ладење-стакло од врата на замрзнувачот
   повеќе
  • ладење Комбинираат

   Dusung-ладење-Круг-semivertical
   повеќе

  Вести

  Производ Корпоративни и развој
  • 2020 DUSUNG LABOR DAY HOLIDAY

   2020 DUSUNG LABOR DAY HOLIDAY
  • Dusung Refrigeration start to work today ...

   Dusung Refrigeration start to work today on 18th,Feb 2020, Even China is still surfuring under the COVID-19,but the new cases decreased for 5 days,everything turns better....
   Dusung Refrigeration start to work today on 18th,Feb 2020
  • Start of Winter In China Dusung Cool

   Start of Winter, (Chinese: 立冬), the 19th solar term of the year, begins this year on Nov 8 and ends on Nov 21. Start of Winter is the first solar term of winter, which means winter is coming and...
   Start of Winter In China Dusung Cool
  • Фрост потекло од Dusung Кул

   Традиционалните кинески лунарниот календар дели година во 24 соларни термини. Потеклото Фрост, (кинески: 霜降), на 18-ти соларни рок од годината, започнува оваа година На здравје 24 и заврши на 7. ноември Ф ...
   Фрост потекло од Dusung Кул

  Создаде иднина со генијалност.

  Нема ништо како гледањето на конечниот резултат со свој очи
  Пристап до бесплатни прирачници и примероци
  WhatsApp Онлајн Chat!