China supermarket komersial ngusapake kaca tutup mlengkung dodo digabungake pulo mesin pembeku Produsen lan Pabrik | Dusung

supermarket komersial ngusapake kaca tutup mlengkung dodo digabungake pulo mesin pembeku

supermarket komersial ngusapake kaca tutup mlengkung dodo digabungake pulo mesin pembeku

Short Description:

 

Smart digabungake jinis pulo mesin pembeku punika kabinèt generationfreezer Newest dikembangaké dening KaiChuang desain dependingon idea saka katon novel, displayeffect banget, macem-macem kombinasi fleksibel, efficiency dhuwur lan energysaving, kang menang disetujoni saka akeh klien; Ing klien bisa milih jinis kombinasi miturut bebas tothe lingkungan nyata mall: minangka ngadeg unit piyambak, asline munggah, minangka pulo, pertandhingan islandor babak karo theshelves ing supermarket.


  • Model: ZD0.5P, ZD0.7D, ZD0.8P, ZD0.9P
  • Sawetara suhu (℃): ≤18 ℃
  • Sistem cooling: Static Cooling System
  • Voltase (V):: 220V / 50HZ, 110V / 60Hz
  • Kelas Climate: N-ST
  • Defrost: otomatis
  • Katalog kaca: 13
  • Details

    tags

    volume Gross (L) 375L430L 635L480L

    Keterangan
    model ZD0.5P  ZD0.7D ZD0.8P  ZD0.9P
    area Tampilan (㎡) 0,9 1.1 1.2 1.5
    Volume (L) 460 560 570 690
    Tumpaan
    Ukuran (mm) 1470 * 876 * 83 1870 * 876 * 83  2115 * 876 * 83  2502 * 876 * 83
    mbukak 20 'Container 14 12 12 8
    mbukak 40'HC Container 28 24 24 16
    40HQ 'Max loading / 3in1 42 33 33 24

    otomatis defrost biasa, luwih volume lan energi daya, efek luwih beku, supaya kanggo scrach kothak awak interior.

    4

    Multi fleksibel opsi kombinasi, sijine piyambak, minangka line utawa minangka pulo.

    6

    Stamping aluminium kothak interior, stickup luwih foaming karo evaporator.Compare karo kothak utama warata, iku gampang kanggo gelembung, lan pisah saka kothak umpluk.

    Material saka evaporator, DUSUNG tembaga VS kawam aluminium.

    1
    3

    6 laps saka evaporator lan condenser, efek cooling luwih.

    Output luwih saka 24.000 Unit in2018.

    2
    5
    Tampilan Online Chat!